1988 Yılında Antalya OSB’de Nadir Un olarak kurulan fabrikamızı, 2001 yılında unvan değişikliğiyle Selçuklu Un ve Yem San. Tic. A.Ş olarak faaliyete başladık. 2002 yılında Un Fabrikamıza ilave olarak Selçuklu Yem Fabrikamızı inşa edip üretime başladık. Firmamız üç ana faaliyet alanında üretim yapmakta. Bunlardan birincisi 'Selçuklu’ ve 'Nadir’ markaları ile fırıncılık ve unlu mamuller sektörüne yönelik her türlü un, kepek, razmol ve rüşeym üretimidir. İkincisi 'Berika’ markası ile yüzde 0 doğal hazır ekmek ve pastacılık miksleri. Üçüncüsü de 'Selçuklu’ markaları ile her türlü büyükbaş ve küçükbaş yem imalatımız. Un Fabrikamız, en son teknolojik imkânlarla donatılmış ve tüm makine parkları yenilenmiştir. Ayrıca fabrikamızda geleneksel yöntem taş değirmenle tam buğday unu üretimi de gerçekleştirilmektedir. 2012 yılında Berika markasını bünyemize katarak, Ekmek ve Pastacılık Miksleri üretim bölümünü kurduk ve satışına başladık. 2013-14 yılı içerisinde Antalya Organize Bölgesi Fabrika alanımızda, daha geniş talepleri karşılamak üzere yeni bir yem fabrikası inşaatına karar verdik. Şu an Türkiye’nin en yeni, son teknoloji donanımına sahip yeni YEM FABRİKAMIZ, yem laboratuvarları ve ekipmanları ile tüm hayvancılık-besicilik sektörünün hizmetine sunmuştur. SELÇUKLU YEM Türk Çiftçisi ve besicilerine kaliteli yem çeşitleriyle hizmet vermeyi sürdürmektedir. Günlük 250 ton/gün kapasiteli UN Fabrikamızda en modern laboratuvar cihazlarıyla araştırma-geliş(AR-GE) çalışmaları yapılmaktadır. Selçuklu Un ve Yem Sanayii A.Ş olarak, temel misyonumuz, insana ve mamullerimizin satın alıcısı müşterilerimize değer vermektir. Bu misyonu yaparken mamullerimizin satın alıcılarına işlerini kolaylaştıran bir terkiple, ekonomik şartlarda ve en yüksek standartta kullanımına sunmaktır.