* Serbest piyasa verileridir

Öğün Ekmek Unlu Mamülleri Gıda Yemekçilik Temizlik Inş. San.

"Her Öğün Sizlerle" 2002 yılında, toplu yemek üretim hizmeti vermek amacıyla kurulan ÖĞÜN YEMEK, verdiği kaliteli hizmetle sektöründe lider konumdadır. Antalya Organize Sanayi Bölgesinde 7618 m2alanda kurulu, Antalya’nın en yüksek kapasiteli modern tesislerinde Dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Kurulduğu günden bu yana sağlıklı ve hijyenik yemek üretimi sunan ÖĞÜN YEMEK, alt yapısını sürekli geliştirmekte ve personelini eğitmektedir. ÖĞÜN YEMEK, Antalya Bölgesinde günlük 25.000 kişiye toplu yemek hizmeti verebilme kapasitesine sahip tek firmadır. Kamu kuruluşları, askeri birlikler, hastaneler ve sanayi kuruluşlarına yerinde yemek üretiminin yanında organizasyon ve davet hizmetleri de vermektedir. Öğün Yemek olarak firmamıza yaptığımız yatırımlarla, Antalya dışında Türkiyenin de önde gelen yemekhanelerinden biri olmayı başarmıştır. İnsan gücü ve insiyatifinden sektörde modern anlamda kullanılan makineler yurtdışından ithal edilerek farklı olmak hedef alınmış. Bunun için de ilk olarak köfte formlama makinesi alınarak, kendi imalatımız olan köftelerin aynı gramajda ve boyda üretilmesi sağlanmıştır. Yemekçilik sektöründe Antalya içerisinde sadece firmamızca Almanya’dan getirilen Kronen marka sebze-meyve yıkama hattı ile de depomuzdan çıkarılan meyve ve sebzeler ,hatta bağlanan ozon jeneratörü ile hem dezenfekte edilmekte hem de kolaylıkla yıkanabilmektedir. Daha sonra yıkama işleminden geçirilen sebzeler yine Kronen marka doğrama makinesi ile de kolaylıkla istenilen boyda el değmeden hazırlanmaktadır. Bütün bu ekipmaların en büyük özelliği üretim ne kadar artarsa artsın aynı standartta ve el değmeden hazırlıkların kısa sürede yapılabilmesidir. Firmamız sektöründeki yenilikleri her an takip etmektedir. Müşterilerimiz için fark yaratan uygulamalarımız hijyen ve sanitasyona verdiğimiz önemdir. İşletme girişine kurmuş olduğumuz hijyen bariyeri sayesinde personellerimizin en üst seviyede hijyen sanitasyonunu sağlamaktayız. Ayrıca tüm hazırlık odalarında bulunan fotoselli el dezenfektanları sayesinde işletme içerisinde de personel hijyeni korunmaya devam etmektedir. Anlaşmalı olduğumuz laboratuvar tarafından da her hafta tüm personelimizin ellerinden alınan swap kontrolleriyle de otokontrol yapılmaktadır. Sebze-meyve yıkama hattına bağladığımız tam otomatik ozon jeneratörü sayesinde sebze-meyvelerin dezenfeksiyonu sağlanmaktadır.

сектор

питание